08.09.11

Avārija Jelgavā sastrēguma dēļ

Avārija Jelgavā sastrēguma dēļ

Avārija Jelgavā

2011. gada 08. septembris, 18:04, Jelgava, Lielās un Akadēmijas ielu krustojums
Ar septembra sākumu Jelgavā ir parādījušies sastrēgumi pilsētas centrā. Sastrēgumi nav īpaši lieli, tajos var pazaudēt no 5 līdz 10 minūtēm. Iepriekšējos gados sastrēgumi ir bijuši, bet ne tik lielā apmērā. Tos var saistīt ar diviem faktoriem - Raiņa ielas un Čakstes bulvāru slēgšana remontiem un lielāks auto skaits, kuru palielināja Jelgavā studējošie studenti.
Braucot no darba mājās un manot sastrēgumu mēģināju to apbraukt visiem zināmiem veidiem, līdz sapratu, ka ir vienkārši jāgaida. Līdz pēkšņi ceļu bloķēja divas ceļu policijas ekipāžas.
Avārija Jelgavā

No sākuma nodomāju, ka brauks kāda korteža vai arī tiks transportēta mīna, kura šodien bija atrasta pie Cenu dzelzceļa stacijas. Kāpu ārā, lai saprastu kas notiek. Viss izrādījās krietni prozaiskāk. Nogriežoties no Akadēmijas ielas un Lielo, sadūrušās divas vieglas automašīnas. Abas mašīnas pilnībā bloķēja Lielo ielu Rīgas virzienā. Tādas avārijas nav retums, jo daudzi nav iemācījušies no vienas joslas nogriezties uz ielu ar vairākām joslām.
Avārija Jelgavā

Ļoti iepriecināja ceļu policijas operatīvā ierašanās. Ceļu policisti sāka regulēt satiksmi un es diezgan ātri tiku prom no šīs vietas. Sargājiet sevi!
Avārija Jelgavā

P.S. Starp citu pamanīju, ka Google Maps nav pareizi atveidots Lielās un Akadēmijas ielu krustojums. Vai nu nedaudz nesaprotami.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search